dimarts, 26 de gener de 2021

Funcionament dels cursos


  •   Nivell inicial
Funcioment del curs d' iniciacio nivell inicial. 

Alumne fent classe al parc Espanya industrial

Els primers dies del curs les pràctiques es faran aguantant per darrera de la bici de l'alumne/a fins que agafin l'equilibri  i seguretat per si material 
No cal tenir bicicleta ja que es facilitem la bicicleta per les clases clases durant  14 dies aproximadament duracio de les clases 1.30 hores aproximadament.       

preu de tot al curs nivell inicial es de 70 euros
Percentatge d' Assoliment Amb els cursos del nivell inicial i avançat el 96% de l'alumnat assoleix tots els objectius del curs.Ei ja m' aguanto amb la bicicleta després 4 dies


Alummen Criculan pel als carris bici de barcelona
Alumne fent practiques pel carrils bici
Son 8 sessions d' 2 hores classe continuada 
Divendres  a les 17:00 hores fins 
19:00 hores Seran 8 dies classe de pràctica i se'ls hi farà uns recorreguts  per  llocs tranquils i sense trànsit rodat per la ciutat de Barcelona.Durant aquestes classes practicarem el canvi de marxes.En el cas que l'alumne tingui bicicleta pròpia, si ho desitja la podrà portar.
En cas contrari es facilitarà una bicicleta amb canvi de marxes per fer les classes.
Es farà una petita sortida als afores de Barcelona per agafar una mica de fons i aprofitarem per repassar les normes de circulació.

Percentatge d' Assoliment Amb els cursos del nivell inicial i avançat el 96% de l'alumnat assoleix tots els objectius del curs.

Preu del curs  60 Euros 
Cap comentari: